Sve o AC Milanu
AC Milan - Bloger.hr
Redirect

Preselili smo na novu domenu: milanmania.bloger.hr

Biti ćete automatski preusmjereni za 5 sekundi...

Blog
subota, svibanj 26, 2012
Napadač švedske nogometne reprezentacije Zlatan Ibrahimović javno je izrazio sumnju u financijsku moć Milana glede dovođenja zvučnih pojačanja, međutim, jasno je dao do znanja da će i dalje ostati u istom dresu.

Zlatan Ibrahimović sumnja u platežnu moć Rossonera koja je neophodna kako bi momčad doživjela neophodan redizajn, dakako, ukoliko i dalje želi biti konkurentna u europskim okvirima.

Riccardo Montolivo i Bakaye Traore su se već potvrdili kao pojačanja za narednu sezonu, ali Ibrahimović i dalje vjeruje da Milan nema sredstva za napraviti odgovarajuće prilagodbe u momčadi.

"Milan ima ekonomskih problema", rekao je Ibrahimović za AftonBladet te potom dodao: "Nemamo novca za kupiti pet igrača ili barem one koje trebamo. Za sada smo potpisali dva igrača, a možda dođe i treći."

No, unatoč očitom manjku novca, Ibrahimović vjeruje da zajedničkim radom momčad može nadvladati manjak kvalitete: "Isto tako je istina što igrate više da napredujete kao momčad, baš kao što je to bio slučaj s Chelseaom koji sigurno nije bio najkvalitetniji."

Za njegovim uslugama veliko zanimanje pokazali su i iz redova engleskog prvaka Manchester Cityja, no švedski napadač nema namjeru napuštati San Siro: "Lijepo mi je u Milanu i sigurno ću poštivati svoj ugovor. Mnogo toga se može dogoditi, ali za sada se ništa ne događa. Poštivat ću ugovor s Milanom."

ivan-soldo @ 16:49 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.