Sve o AC Milanu
AC Milan - Bloger.hr
Redirect

Preselili smo na novu domenu: milanmania.bloger.hr

Biti ćete automatski preusmjereni za 5 sekundi...

Blog
subota, svibanj 12, 2012
Alessandro Nesta je prvi "senator" koji je najavio kako napušta Milan, a njegovim stopama kreću i Gennaro Gattuso i Filippo Inzaghi. S druge strane produženje ugovora dobio je Kolumbijac Mario Yepes.

Posljednja dva dana donijela su oproštaj trojice velikana od dresa Milana. Prvi je odlazak objavio Alessandro Nesta, a nakon njega su to učinili i Gennaro Gattuso i Filippo Inzaghi, igrači koji su igrali veliku ulogu u svim Milanovim uspjesima posljednjih niz godina.

"Došlo je vrijeme da svoje mjesto ustupim nekim drugim igračima. Odlazim na jednu sezonu, a nakon toga - vidjet ćemo. Još uvijek ne znam gdje ću igrati sljedeće sezone, konkretnih ponuda nemam, no u dresu Milana neću biti", objavio je Gattuso koji je u Milanu proveo proteklih 13 godina. Na San Siro Gattuso je stigao 1999. godine iz Salernitane, vrlo brzo se izborio za mjesto u udarnoj postavi i postao jedan od sinonima čvrste sredine terena Milaneza.

Osim Neste i Gattusa, Milan napušta i legendarni napadač Pippo Inzaghi. Inzaghi se od navijača oprostio emotivnim pismom na klupskim stranicama u kojem između ostalog kaže kako je igrao za navijače, donosio pobjede za navijače te im se zahvalio na velikoj podršci koju su mu uvijek iskazivali.

I dok se dio Milanovih veterana oprašta od San Sira, jedan 36-godišnjak je dobio produženje ugovora. Riječ je o kolumbijskom braniču Mariju Yepesu kojem ugovor završava na kraju ove sezone, međutim u dogovoru s klubom dobio je jednogodišnje produženje.

acm1989 @ 14:38 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.