Sve o AC Milanu
AC Milan - Bloger.hr
Redirect

Preselili smo na novu domenu: milanmania.bloger.hr

Biti ćete automatski preusmjereni za 5 sekundi...

Blog
nedjelja, svibanj 27, 2012
Brazilski reprezentativac Thiago Silva neće napustiti Milan ovog ljeta. Priče o prelasku u Barcelonu nisu ga uzbudile i njegova želja je isključivo ostanak na San Siru.

Kako se sve češće spominjao odlazak Thiaga Silva iz Milana u Barcelonu, mladi brazilski branič zatražio je i od uprave milanskog kluba potvrdu o ostanku.

"Zatražio sam razgovor i u klubu su mi rekli da sam prevažan i da nikakav transfer ne dolazi u obzir. Direktor Galliani mi je rekao kako mogu biti miran jer ne idem nikud iz Milana. Zadovoljan sam s tim, a zanimaju li me Premiership ili Primera? Definitivno ne, sretan sam u Milanu i želim ostati u ovom klubu." rekao je Brazilac.

Thiago Silva je dodao kako se slaže sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je poručio upravi da tijekom ljeta treba dovesti neka pojačanja kako bi zadržali klub na visokoj razini.

"Potpuno se slažem s rečenim. I Zlatan i ja smo došli u klub pobjeđivati i ostajemo iz istog razloga. Milan već sada ima vrlo kvalitetnu momčad, ali ova sezona je pokazala da kako sezona odmiče, trebamo još više kvalitetnih igrača da bi pojedini igrači mogli dobiti i pokoju utakmicu odmora, a da se to ne osjeti."

ivan-soldo @ 12:58 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.